pal decoration

här finns våra prints, textilprodukter och inredningsdekoration!

123 + ABC HAPPY GARDEN

Pris:
350 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P942357
Antal:
123 + ABC Happy Garden

Happy Garden är en lekfull design med trädgårdsmotiv där två grafiska prints utgör produkten. Vi tipsar om att denna print gör sig lika bra i barnrummet som i klassrummet. Motiven är hela det svenska alfabetet på det ena arket, och sifferordningen från 0-10 på det andra. Designen är tryckt på syrafritt, naturfärgat strukturpapper i det lite grövre slaget. Storleket är A4. Passar utmärkt att rama in!

Design: Tilda Berkö, PAL Inspiration.

123 + ABC LITTLE OCEAN

Pris:
350 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P942367
Antal:
123 + ABC Little Ocean

Little Ocean är en fantasifull design med havsmotiv där två grafiska prints utgör produkten. Motiven är hela det svenska alfabetet på det ena arket, och sifferordningen från 0-10 på det andra. Denna print passar både han och hon och hen. Designen är tryckt på syrafritt, naturfärgat strukturpapper i det lite grövre slaget. Storleket är A4. Passar utmärkt att rama in!

Design: Tilda Berkö, PAL Inspiration.

VIMPEL

Pris:
200 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1235743
Antal:
Handgjord vimpel i bomullstyg. Monterad på sidenband, med sju stycken flaggor per vimpel. Varje produkt är unik, och utbudet med färg och mönster varierar.

OBS! För aktuellt lager, eller om du har särskilda önskemål, kontakta oss! Beställning av denna produkt tas endast emot via mail: palinspiration@outlook.com.

Design: Annika Berkö, PAL Inspiration.

SKRYTTÄCKE

Pris:
0 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1235748
Antal:
Handgjort skryttäcke i bomullstyg. Skryttäcke kallades förr ett vackert täcke som användes för vagn eller vagga, vid de tillfällen som det lilla barnet skulle visas upp för omvärlden. De täcken vi tillverkar är gjorda för att användas, och är därför sköna både för ögat och för barnet.

Pris: Från 600 - 800 kronor beroende på tjocklek och material.
Mått: Ca 70 x 90 centimeter.
Tvätt: Handtvätt / fintvätt 30°.

Varje produkt är unik, och utbudet med färg och mönster varierar.

OBS! För aktuellt lager och produktpris, eller om du har särskilda önskemål, kontakta oss! Eftersom priset på denna produkt varierar beroende på material och tjocklek så tas beställningar endast emot via mail: palinspiration@outlook.com.

Design: Annika Berkö, PAL Inspiration.